Видимість маршрутів для користувачів

Опції видимості маршрутів

Опція регулює "поведінку за замовчанням": в звичайному режимі система приховує ті маршрути, учасником (автором або виконавцем) користувач не є, щоб не відображати йому ті маршрути до яких він не має відношення.

За замовчуванням маршрути можуть бачити всі - якщо опцію увімкнено, то при створенні нового маршрута система автоматично позначає його як "такий, що бачать всі користувачі". Це буде помітно через затиснуту команду на панелі маршруту, яку при бажанні оператор може змінити, тобто опція діє "за замовчанням" але дозволяє ручне керування в окремих випадках.

Команда керування видимістю маршрута для всіх

Команда на панелі маршруту дозволяє перемикати режим видимості для всіх

Важливо брати до уваги, що для старих маршрутів зміна опції ніякого ефекту не має: стан "видимий для всіх" в них вже встановлено раніше, і не змінюється без втручання оператора.

Додатково існує група доступу Право перегляду всіх маршрутів, користувачі якої завжди бачать всі маршрути.

Discard
Save
This page has been updated since your last edit. Your draft may contain outdated content. Load Latest Version

On this page

Review Changes ← Back to Content
Повідомлення Статус Space Raised By Last update on